Tasta els matisos del Comerç Just

La FESC ja és aquí i, nosaltres, mai ens perdem aquesta cita (enguany, com tantes, en format virtual!).

Del 23 al 22 de novembre, podrem gaudir de més de 80 de xerrades i activitats de temàtiques ben diverses i, entre elles, un tast de cafè que ens fa molta il·lusió proposar-vos!

Dimarts 27 d’octubre a les 17.30h, us animem a connectar-vos a la xerrada “Tasta els matisos del comerç just” on tindrem la possibilitat d’escoltar de primera mà dues productores de cafè. D’una banda, Exolina Aldana de COMULACS (Nicaragua) que treballa amb la cooperativa Alternativa3, i de l’altra, Tumwijeho Yorkonia d’ACPCU (Uganda) que ho fa amb Oxfam Intermón.

Després d’aquesta primera part, procedirem a fer un tast de cafè d’aquests dos productes que podeu adquirir a la vostra botiga de confiança o grup de consum, així com a les botigues virtuals dels enllaços:

El cafè Tierra Madre Mujer ( barreja de cafés aràbiga de la cooperativa Aldea Global de Nicaragua i robusta de la cooperativa ACPCU d’Uganda), d’Oxfam Intermón.

El cafè aràbiga procedent de diferents agrupacions camperoles de Nicaragua, d’Alternativa3.

Ens hi acompanyes? Inscriu-te a coordinacio@lacoordi.cat i t’enviarem l’enllaç de connexió (la xerrada també es podrà seguir en streaming al canal habilitat per la XES al nou web de la FESC).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s