Tasta els matisos del comerç just a la setmana del consum responsable


Un any més, se celebra la Setmana del Consum Responsable i nosaltres no hi podíem faltar. Per això, després de l’èxit del primer tast de cafè virtual que vam celebrar durant la FESC, en convoquem un de nou el dia 20 de novembre a les 16 h per a totes aquelles que no hi vau poder participar. Hi podreu accedir en aquest enllaç.

Així doncs, tornarem a comptar amb la participació d’ Exolina Aldana de COMULACS (Nicaragua) que treballa amb la cooperativa Alternativa3, i amb Tumwijeho Yorkonia d’ACPCU (Uganda) que ho fa amb Oxfam Intermón.

Després d’aquesta primera part, procedirem a fer un tast de cafè d’aquests dos productes que podeu adquirir a la vostra botiga de confiança o grup de consum, així com a les botigues virtuals dels enllaços:

El cafè Tierra Madre Mujer ( barreja de cafés aràbiga de la cooperativa Aldea Global de Nicaragua i robusta de la cooperativa ACPCU d’Uganda), d’Oxfam Intermón.

El cafè aràbiga procedent de diferents agrupacions camperoles de Nicaragua, d’Alternativa3.També ens acompanyarà David Díaz de Quijano, d’Oikocrèdit Catalunya, per explicar-nos com les Finances Ètiques donen suport a projectes d’Economia Solidària com aquests als països del Sud.

I si aquell dia no aconseguiu tenir els cafès a mà però us interessa escoltar l’experiència d’aquestes dues productores i sortir de dubtes sobre què diferencia el comerç just del comerç convencional, us animem a acompanyar-nos de totes maneres: serà un espai enriquidor per la degustació de cafès però també per l’exposició i el debat posterior.

Ens hi acompanyes?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s