Nou bloc al club de lectura: els diners i les finances ètiques

Fa uns mesos ens vam estrenar com a dinamitzadores del club de lectura virtual “Fanàtiques per les Economies Transformadores”, en el marc de la nostra col·laboració habitual amb el projecte Biblioteques Sense Fronteres de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

L’objectiu és endinsar-se en les problemàtiques del sistema econòmic actual i aprofundir en algunes de les alternatives que existeixen, mitjançant la lectura de llibres, articles, i notícies; la visualització de documentals o pel·lícules; i xerrades amb experts o testimonis.  Per LaCoordi ha estat una proposta molt engrescadora i enriquidora, ja que ens permet tractar les temàtiques que treballem, gairebé totes interconnectades, i intercanviar i contrastar visions amb totes les companyes que hi participen.

Per accedir-hi, només heu de clicar aquest enllaç i us portarà a la plataforma mitjançant la qual ens comuniquem. Un cop al mes aproximadament, fem un trobada virtual per veure’ns les cares i debatre.

Fins ara, ja hem llegit i debatut Ante el colapso de l’escriptor i professor de Ciències Polítiques i de l’administració Carlos Taibo i Tu consumo puede cambiar el mundo de la periodista Brenda Chávez, que ens va acompanyar en la darrera sessió virtual. Aquestes dues obres ens han ofert una visió general del model de producció i consum del sistema capitalista així com les crisis i el col·lapse que ja està experimentant el nostre planeta com a conseqüència.


Ara estem a punt de començar un nou bloc, especialitzat en els diners i les finances ètiques. Més endavant parlarem d’Economia Solidària, Comerç Just, Economies Feministes o Sobirania Alimentària. T’animes a sumar-t’hi?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s