Festa 2014

El 2014 vam celebrar, de nou, les alternatives durant la XV edició  de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica. A través d’una imatge lúdica i molt pròxima s’animava a la ciutadania a festejar l’existència del Comerç Just, un comerç que enriqueix a tothom qui juga el partit i que estableix unes regles del joc justes, de la Banca Ètica, una banca que ens permet ser coherents amb els nostres valors i principis, així com de la construcció d’una Economia Social i Solidària on totes i tots tenim un paper a jugar!

Per descobrir la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica 2014 us animem a llegir el seu Manifest, així com a llambregar el Mapa de les Festes que es van dur a terme durant la XV edició.

Cartell de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica 2014

Cartell de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica 2014

Sota el lema “Desmarca’t! Hi ha alternatives”, la gràfica de la Festa 2014 feia una crida a la ciutadania a desmarcar-se de la barra que ens immobilitza, és a dir, del sistema capitalista imperant, així com de les grans marques i espais de consum que no respecten els drets humans ni cuiden el medi ambient, i animava a jugar un altre partit, el de les alternatives, el del benestar, el de la sostenibilitat, el partit en el que les persones són la prioritat. 

Un any més, la coordinació nacional de la Festa va anar a càrrec de SETEM, amb la participació d’Alternativa 3, Fiare, FETS-Finançament Ètic i Solidari-, OxfamIntermón, la Xarxa de Consum Solidari i la Xarxa d’Economia Solidària, i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, El Periódico, BTV i TV3.

En  aquest Catàleg d’Activitats  trobaràs propostes concretes d’exposicions, espectacles, videofòrums, tallers i altres activitats que es van realitzar durant aquesta edició de la Festa a diferents municipis d’arreu de Catalunya.

MATERIALS PER PREMSA 2014:

Materials adaptables per Municipis:

MATERIALS GRÀFICS 2014:

Adaptacions gràfiques per Facebook i Twitter
Capçalera Facebook logotips [.jpg]
– Capçalera Facebook [.jpg]
Capçalera Twitter logotips [.jpg]
– Capçalera Twitter [.jpg]
– Fons Twitter [.jpg]

Banner, Espot i Diari

FCJBE_banner

 Banner Festa [.gif]

Diari Festa del Comerç Just i la Banca Ètica 2014 [.pdf baixa]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s