Política Privacitat

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, i l’entrada en vigor del Reglament Europeu de Protecció de dades (RGPD), La Coordi – Coordinadora pel Comerç Just i Finances Ètiques és responsable del tractament de les dades de caràcter personal que puguin ser enviades a través d’aquesta web i garanteix la confidencialitat i la seguretat de les mateixes.

Per a nosaltres la seva privacitat és molt important. Totes les dades personals recollides en aquesta web són per ús exclusiu de fer-li arribar les nostres comunicacions, compartint amb vostè l’actualitat de La Coordi – Coordinadora pel Comerç Just i Finances Ètiques, així com les nostres iniciatives i activitats relacionades amb la promoció, difusió i sensibilització del comerç just i les finances ètiques. Les seves dades personals s’incorporaran a un fitxer automatitzat i confidencial de La Coordi. Les dades dels fitxers de titularitat de La Coordi, s’utilitzaran per les finalitats descrites i no podran ser utilitzades per finalitats comercials, ni comunicats a col·laboradors i/o empreses prestatàries de serveis pel compliment de les finalitats descrites.

La base legal per al tractament de les seves dades és el seu consentiment. La falta d’aportació de la informació requerida suposa la impossibilitat de donar-se d’alta com a persona interessada en rebre informació i comunicacions. Vostè podrà manifestar en qualsevol moment la seva oposició a aquest tipus de tractament sense que en cap cas l’exercici d’aquest dret condicioni la terminació de la seva col·laboració o baixa com a soci, excepte si així ho sol·licita.

Vostè té dret a accedir a la informació que li concerneix recopilada en el registre intern d’activitats de LaCoordi, rectificar-la en cas de ser errònia, suprimir-la, limitar-ne el seu tractament o oposar-se al mateix, a través de la següent adreça: Carrer Bisbe Laguarda 4 – 6 , Baixos, 08001 de Barcelona, o bé enviant un correu electrònic a suport@lacoordi.cat adjuntant fotocòpia del seu DNI, NIE o passaport per a la seva correcte identificació, escrivint les paraules MODIFICACIÓ DADES, a l’assumpte.